Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tartaar van St.-Jacobsvrucht en schotse zalm

Aantal personen: 4

Ingrediënten

8 grote St.-Jacobsvruchten
250 gr verse zalm
1 eigeel
citroensap
olijfolie (Vierge)
1 sjalot
bieslook, dragon, dille
tabasco, mayonaise

Bereiden

Hak de St.-Jacobsvruchten en de zalm fijn en breng op smaak
met het eigeel, de olijfolie, het citroensap, de fijngehakte
sjalot, het bieslook, de dragon, enkele druppels tabasco,
peper en zout.
Breng dit in de gewenste vorm op een bord aan en garneer met
enkele plukjes dille.
Leng voor de saus 4 lepels klassieke mayonaise aan met enkele
druppels witte wijnazijn, een scheutje mineraalwater en
bieslook.
Breng deze saus rond de tartaar aan.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kabeljauwschotel met snijbiet
Zalm-garnalentoffees
Kruidige heilbot
Gegratineerde scholfilets uit de oven
Gekookte mosselen in pikante saus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes